cartell-mitja-troca-juny-723x1024
data: 
Sun, 16/06/2013 - 09:45

Aquest proper diumenge 16 de juny al matí, emboliquem La Troca a Roquetes!

Dintre dels actes de la Festa Major de Roquetes organitzem una nova edició de La Troca, el Mercat d’Intercanvi de Nou Barris, a la Plaça Roquetes (Roquetes, Nou Barris). El Mercat començarà a les 11h però des de les 10h estarem muntant i tota persona és benvinguda!

Trobareu tota la informació i com arribar a: http://latroca.noubarris.org/2013/06/2a-mercat-dintercanvi-de-nou-barris....

També volem convidar-vos a visitar els nostres espais a internet:

http://latroca.noubarris.org/
http://twitter.com/latroca9b
https://www.facebook.com/pages/La-Troca-Mercat-Intercanvi-de-Nou-Barris/...
http://www.flickr.com/photos/latroca9b/

El mercat estarà obert a totes les persones que vulguin participar, tant de Roquetes, Nou Barris o d’on vinguin. Nosaltres ens encarreguem de posar taules i cadires, però si ja tens costum de portar la teva també pots. Si no coneixeu Roquetes, diumenge 16 teniu una bona oportunitat d’apropar-vos i descobrir unes de les millors vistes de Barcelona.

Al mercat pots portar objectes (nous o utilitzats), menjar, serveis, coneixement, idees,.. la limitació la poses tu! L’únic que has de tenir en compte és que al mercat no fem servir cap tipus de moneda. Si t’animes pots avisar-nos de la teva assistència o presentar-te directament.

Si tot just estàs coneixent aquest projecte i t’agradaria conèixer més també pots contactar amb nosaltres i t’informarem de les nostres reunions.

Vine i participa! La Troca t’espera!