taller_estrangeria_2013
data: 
Tue, 07/05/2013 - 18:00

7, 14 i 21de maig de 18.00 a 20.00 h.
Biblioteca Les Roquetes
(Via Favència 288, B)

Per diversos factors, bàsicament el context socioeconòmic general, les polítiques de l’actual govern i l’aprovació del Nou Reglament per Reial Decret del 20 d’abril del 2011, la situació en l’àmbit d’estrangeria ha canviat substancialment. Aquesta situació repercuteix directa e immediatament en la vida de les persones que es veuen afectades.

Davant d’aquesta situació, des de la Xarxa 9 Barris Acull oferim una nova edició del Taller Bàsic d’Estrangeria. L’objectiu bàsic és donar a conèixer quins són actualment els processos i els tràmits fonamentals que segueixen les persones per assolir la seva regularització, o la dels seus familiars, i quines són les principals dificultats amb les que es troben tenint en compte la situació específica actual i els canvis en les polítiques i la legislació.

El curs és gratuït i està obert a totes les persones interessades que formen part d’entitats, col•lectius i/o institucions del districte de Nou Barris. Per formalitzar la inscripció només cal que ens truqueu o que ens envieu un correu electrònic a info@9bacull.org indicant les vostres dades (nom, entitat, telèfon i correu electrònic).

Les places són limitades i la reserva es farà per ordre estricte d’inscripció.

El curs està dividit en tres sessions, de dues hores cadascuna, tres dimarts consecutius: dimarts 7, dimarts 14 i dimarts 21 de maig de 2013, sempre de 18.00 a 20.00 h.