cartel_def_dist_no_info

A partir del mes de maig de 2013, teniu a disposició vostre l’exposició ’10 anys de sopes del món’, un recull d’imatges emblemàtiques del Festival de Sopes del Món Mundial i dels seus deu anys d’història.

Les imatges han estat captades per les càmeres dels fotògrafs de 9barrisimatge durant tots aquests anys: Joan “linuxbcn”, Manel Sala “Ulls” i Pedro García “Click”.

El Festival de Sopes del Món és una gran festa de la convivència, perquè la sopa és un símbol de convivència: totes les sopes són en essència les mateixes i alhora úniques, totes diferents i alhora semblants, com les persones.

L’exposició és un homenatge a aquesta rica experiència, i molt especialment a totes aquelles persones -veïns i veïnes, col•lectius i entitats- que l’han fet possible.

El recull consta de 40 imatges, de diverses mides, i 7 plafons de text, que acompanyen les imatges i contextualitzen el Festival. La quantitat d’imatges es pot adaptar sense problemes a les condicions de cada espai.

Hem editat un petit catàleg, de butxaca, que acompanya l’exposició i que es pot adquirir per un preu simbòlic d’un euro. D’altra banda, actualment estem confeccionant un recull d’activitats paral•leles que es poden fer a partir de l’exposició, especialment pensades en població escolar.

L’exposició és gratuïta, i si us interessa, només us heu de posar en contacte amb la Xarxa 9 Barris Acull i sol•licitar-la, tenint en compte que:

- El temps de duració pot ser entre 15 dies i 1 mes;
- Si teniu problemes per transportar les fotos, podem ajudar-vos;
- Nosaltres us facilitem els cartells per la difusió;
- També podem organitzar una visita guiada o una xerrada per acompanyar-la;
- Des de l’entitat/equipament us heu de comprometre a vetllar per la conservació i el bon estat de les peces.