Cartell

Ja està ... ja el tenim aquí ... aquest diumenge és el gran dia i us volem recordar unes quantes indicacions finals.

- Els que feu la sopa a la Via Júlia, tindreu les cuines muntades a partir de les 9 h per tal que pugueu començar a fer feina.

- Els que ens heu demanat olla la podreu recollir a la zona de cuines. Nosaltres tenim alguns utensilis per cuinar però aquest any sou moltes les persones que cuinareu a la Via Júlia per la qual cosa us demanem que intenteu portar de casa tot el que necessiteu: cullerots, ganivets, fustes ...

- Adjuntem un recull de normes d’higiene a tenir en compte a l’hora de cuinar. Si us plau llegiu-les, són moltes les persones que passen pel Festival i hem de ser curosos!

- Els que ja la porteu feta de casa heu d’arribar abans de les 12h. Recordeu que hi ha focs per escalfar la sopa abans de servir-la.

- Tots heu de passar quan arribeu pel Punt d’Informació per confirmar l’ inscripció i recollir el vostre “kit” (2 davantals, 2 gorres, 1 carpeta de receptes, 1 bol i el cartell de la vostra sopa).
Des d’aquí una persona us acompanyarà a la vostra taula per deixar les coses i poder anar desprès al Fotomaton a fer-vos la foto de record.

- A partir de les 13h es començaran a servir les sopes, ho comunicarà l’ speaker pels altaveus (sobre tot que ningú comenci abans!).

- A les 14.30h es procedirà al sorteig de 3 olles de fang (artesanes i de disseny exclusiu). El vostre número serà el que figura al cartell de la sopa que heu fet.

- A partir de les 14h. podreu recollir la foto de record per el Punt d’Informació.

- Ara arriba l‘hora de recollir tot: les persones que heu fet servir les cuines i els utensilis que us deixem els heu de tornar tots nets, si ho fem entre tots acabem abans i la feina no es fa tant feixuga.

Gràcies per la vostra participació, esperem gaudir tots plegats d’un bon Festival de Sopes!!!

AdjuntMida
normes cuines.pdf54.19 KB