Archives

El Lokal de Lola

Associació Lola, no estàs sola. Experiència guanyadora l’any 2018. El Lokal sorgeix de l’Associació “Lola, no estàs sola” i pretén ser un espai obert i polivalent per a totes aquelles dones sensellar del Districte de Nou Barris i també a aquelles dones que es troben vinculades a recursos residencials i recursos socials al Districte.

27 desembre, 2018

La Meri Productions

Salesians Sant Jordi Pes Cruïlla. Experiència guanyadora a l’any 2017. Es tracta d’un projecte que s’ha convertit en l’estratègia i excusa perquè joves de diversos orígens i edats s’impliquin en les necessitats del territori i desenvolupin diverses accions comunitàries.  

14 novembre, 2018

Cabal Musical

Fundació Privada Taller de Músics. És un projecte d’innovació social per a la inclusió, basat en l’acompanyament artístic de joves músics. Els i les participants reben formació, orientació i recursos per convertir les seves inquietuds creatives en projectes d’emprenedoria i introduir-se al sector. Donem suport al talent musical per tal de contribuir a la transformació i dinamització dels barris, i a l’empoderament dels seus habitants.


9 octubre, 2017

Projecte de Mediació Escolar

Escola Pia Luz Casanova. La finalitat d’aquest projecte és reduir la conflictivitat a l’escola aprofitant per treballar quan sorgeix el conflicte, ja que el conflicte educa – podem aprendre moltes coses. Els propis alumnes seran els mediadors de conflictes. Els objectius principals són valorar el conflicte com una oportunitat de canvi i de creixement personal, així com treballar valors com l’empatia, saber escoltar amb atenció, la paciència, el respecte, la confidencialitat … i en especial, la responsabilitat i l’autonomia.

9 octubre, 2017

Assemblea de Joves de Nou Barris

La Miliciana. Som un grup de joves heterogeni i divers, que lluitem per donar resposta a les problemàtiques que patim les joves d’aquest districte i que participem en les lluites populars dels barris que formen el districte. Els nostres principals objectius són conscienciar de la situació que estem vivint i mobilitzar per la lluita a la gent i principalment a les joves.

9 octubre, 2017

“C.M. SABASTIDA amb FLOW: CorDflow...

Neix amb la voluntat de sumar esforços en l’orientació dels adolescents, motivant?los a “okupar” el seu temps de forma saludable i a “okupar?se” ells mateixos: a ser protagonistes de les seves experiències, els seus pensaments i decisions en un etapa de la vida plena de desequilibris, influències i canvis. La intenció d’aquest és evitar situacions negatives de carrer, desmotivacions i altres problemàtiques que envolten els joves d’avui dia.

5 octubre, 2017

Primera Feina

Fundació Jovent. Vinculada a la Zona Nord de Nou Barris des del 2015, treballa fomentant la cohesió social dels joves a partir de donar a aquests experiències laborals; amb l’objectiu de lluitar contra l’exclusió i el processos de ruptura que afecten a la vida d’aquests i provoquen un debilitament dels lligams socials.

5 octubre, 2017