Festival Lolailo

L’associació “Lola, no estàs sola” organitza un Festival de música solidari el pròxim 10 de desembre, al Pati de la Seu del districte de Nou Barris, amb la col·laboració dels grups O’Funkillo Sound System, Morosito, Kodjo Senyo & The Ninjazz i Ner & Maza per recaptar fons per al projecte LOLAILO: una furgoneta que serà un punt d’assistència i reforç itinerant per a les dones que viuen al carrer a la ciutat de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Lola, no estàs sola, és una Associació d’atenció a dones sense llar de l’àrea metropolitana de Barcelona que actualment gestiona 5 projectes, centrats en l’apoderament de les dones. El Festival, que comptarà amb les actuacions de grups de Rock, Funk i Afrosoul entre d’altres, buscarà recaptar fons per condicionar la furgoneta LOLAILO, i així poder dotar-la de tot el que és necessari per subministrar menjar calent i productes d’higiene íntima, esdevenir un punt de càrrega elèctrica i sobretot, per acompanyar i establir vincles amb les dones que viuen al carrer.

Les entrades estaran disponibles en línia en venda anticipada (12 €) comprar i a taquilla (15 €) el mateix dia 10 de
Desembre, i també comptarem amb un servei de Fila 0, per als que vulguin col·laborar amb el projecte, però no hi puguin assistir.

10Des