9 Barris Acull signa la carta en suport a les nenes, nens i adolescents de la casa d’acollida d’Hortaleza

En SUPORT A LES NENES, NENS I ADOLESCENTS DE LA CASA D’ACOLLIDA D’HORTALEZA
3.204 veïnes i veïns signen aquesta carta al costat de 440 associacions, col·lectius i entitats.

Les veïnes i veïns de Madrid i de moltes altres parts de món volem mostrar la nostra més ferma repulsa al que ha passat el 4 de desembre de 2019 a el centre de primera acollida d’Hortaleza.

La casa de les nenes, els nens i adolescents que per diverses circunstancian estan sota la protecció de la Comunitat de Madrid ha estat violentada amb una granada, sembla que anunciada amb un missatge que deia “Aquí comença la nova Espanya”.

Abans de continuar, nenes, nens i adolescents que viviu en aquesta casa, el nostre més forta abraçada. Nosaltres estem al vostre costat i enfront aquells que pensen que una magrana pot ser el principi d’alguna cosa positiva i no violent.

Estem al vostre costat davant d’aquells que vomiten el seu odi a la diversitat de les cultures en les vostres persones.

Estem al vostre costat davant dels que no comprenen que el sol surt per a tothom, que els drets humans no depenen de el lloc de naixement i que la vida es defensa sempre.

Estem al vostre costat davant dels que pensen que l’educació, la sanitat, la cultura, el pa, la naturalesa, no és per a tots per igual; nosaltres estem al costat de vosaltres.

Estem al vostre costat davant dels que us intenten fer mal, davant els que difonen mentides, davant els qui us odien. Qui pot odiar una nena, un nen o un adolescent per estar sol?

Com algú pot difondre mentides sobre vosaltres fins al punt que aquestes mentides provoquen que algú intenta fer-vos mal?

Gaudiu dels drets recollits en la Convenció de Drets dels Infants de les Nacions Unides de 20 de novembre de 1989 i per tant, exigim a les administracions públiques que incrementin els recursos necessaris per garantir que aquests drets es compleixin.

Avui és sens dubte un mal dia per a l’alegria. Ens fem càrrec de l’ensurt i la por que tindreu en el vostre interior, però sapigueu que, en aquesta ciutat, que en aquest món, som més els que volem veure-us somriure, els que estem disposats a compartir els nostres jocs amb vosaltres i vosaltres que aquests que avui han violat la vostra casa amb una magrana.

Volem que sapigueu que compteu amb nosaltres per a tot, que anem a deixar-nos la pell perquè els vostres drets siguin respectats; que farem tot el que està a les nostres mans perquè ningú torni a atacar-vos.

Ciutadanes i ciutadans de Madrid i de moltes altres parts de món.

3.204 veïnes i veïns signen aquesta carta al costat de 440 associacions, col·lectius i entitats.

Carta

 

5 desembre, 2019