Notícies

Calendari 2021 “Experiències...

En 2021 hem volgut reflectir la resposta de 9 Barris davant les conseqüències de la crisi sanitària fotografiant les persones que han fet possible diverses iniciatives solidàries.

2 febrer, 2021

Xarxes de suport “Experiències de...

La situació de la crisi sanitària ha marcat les vides de tothom i per això hem cregut necessari recollir la mirada de les experiències positives que, dins de la problemàtica que comporta aquesta crisi, s’han aportat des del teixit associatiu de Nou Barris.

18 novembre, 2020

BCN Ciutat de Drets

Quina ha estat l’experiència quan has demanat cita prèvia a Estrangeria? Impulsem una enquesta a @decidimbcn sobre l’endarreriment en els tràmits d’estrangeria, que deixa a moltes persones en situació de vulnerabilitat.

12 novembre, 2020

Comunicat del Consell Municipal...

DAVANT LA PROBLEMÀTICA DE LES CITES D’ESTRANGERIA Barcelona, a partir de Comissió d’Opinió d’Urgències – COU – del CMIB, a 4 de novembre 2020

10 novembre, 2020

Nou telèfon dels centres de Serveis...

El nou telèfon de contacte dels centres de Serveis Socials des d’aquest 2 de novembre és gratuït, i també continuarà sent el telèfon dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD) i del programa Radars.

4 novembre, 2020

Manifest de la Taula de Ciutadania i...

La Taula de Ciutadania i Immigració ha aprovat la setmana passada un manifest per alertar sobre la situació d’irregularitat administrativa en què poden quedar milers de joves migrats sols extutelats per la Generalitat quan arribin a la majoria d’edat davant la impossibilitat de renovar el permís de residència, i demanen una solució urgent al Govern de l’Estat.

17 setembre, 2020