Carta sòcies i amics

A tota la gent que estimeu i esteu vinculades a 9 Barris Acull:
No sabem com expressar els sentiments que tenim amb relació al que ha estat i està passant al projecte.


Ja sabeu, o bé perquè heu estat a les darreres assemblees o bé perquè seguiu les nostres comunicacions escrites, que s’han ajuntat una sèrie de circumstàncies que dificulten la continuïtat d’un projecte de 23 anys.
Doncs bé, no només han estat dificultant els darrers temps de la nostra feina sinó que hem arribat al punt de tancament.
A partir del 30 de juny, 9 Barris Acull no pot continuar endavant i, evidentment, les 3 treballadores han de ser acomiadades després d’un llarga trajectòria de bona feina a l’entitat.
Us podeu imaginar que el nostre estat d’ànim ara no és molt relaxat ni alegre.
Sabem i sabeu tot el que s’ha fet (amb tot el vostre ajut) que ha construït una trajectòria clara per consolidar convivència, drets de ciutadania, celebració, hospitalitat i reivindicació.
El paper de les administracions, tant la local com l’autonòmica, ha estat decisiu i definitiu per arribar al punt en què ens trobem: finalització d’un projecte arrelat al territori.
Aquest tancament suposarà un important dèficit d’acompanyament per als veïns i veïnes, serveis socials, associacions veïnals, casals i resta d’entitats del districte de Nou Barris.
Esperem que això no sigui un deixar de trobar-nos als carrers, parcs i places per protestar i reivindicar davant qualsevol situació d’injustícia.
Moltes gràcies per tot.
Junta Associació 9 Barris Acull

27 juny, 2024