Dia De La Zona Nord 2019

Dissabte 28 de setembre a la Plaça Primer de Maig de Vallbona.

Creuem el pont que uneix els barris de Torre Baró i Ciutat Meridiana amb Vallbona, per celebrar la “Festa per la Convivència”: una jornada per trobar-nos com a comunitat, on enfortir vincles, crear xarxa i fer del fet de compartir un motiu més per la celebració de tota la comunitat de la Zona Nord i d’altres barris veïns de Barcelona.

Els col·lectius i les associacions que han estat treballant a la comissió del Dia de la Zona Nord, han construït una programació d’activitats amb tallers diversos per a tota la família: esportius, de lleure, culturals, manualitats i un conta-contes a càrrec de la cia. Sense Drama. Mentrestant, a la cuina no faltarà la Paella Halal i Popular, que espera a prop de 350 persones, per acabar amb un deliciós Te a la menta amb dolços marroquins per tothom que vulgui acompanyar-nos. També s’hi han sumat els equipaments culturals, de lleure i infantils amb la voluntat de fer créixer aquesta activitat, i donar-li la dimensió de zona que es mereix el territori. Acabarem la jornada omplint l’escenari de la plaça amb les actuacions de grups de Balls d’Equador i Hondures, un descobriment que de ben segur us agradarà.

No ens queda més que animar-vos a gaudir plegades d’aquesta festa, que any rere any, volem que compti amb la màxima representació de col·lectius, entitats i persones diverses de la Zona Nord.

28Set