Presentació del Festival “El Séptimo Ojo Es Tuyo”

Amb la projecció de Thanta Nuna / El espíritu viejo, de Tonny Aguilar, i Cartes a la presó: finestres entre murs, de Neus Ràfols i Adolfo Estrada.

El Festival Internacional de Cinema dels Drets Humans “El Séptimo Ojo Es Tuyo” (FESTIMO) va nèixer l’any 2004 a la ciutat de Sucre (Bolivia), de la mà de l’associació PUKAÑAWI, i es defineix com un esdeveniment on es reuneixen pel·lícules que defensen la humanitat.

Thanta Nuna / El espíritu viejo (Tonny Aguilar; 8′) és un curtmetratge realitzat al campament audiovisual de Quila Quila, amb la intenció de promoure el diàleg intercultural.

Cartes a la presó: finestres entre murs (Neus Ràfols i Adolfo Estrada; 55′) és un documental que, a través d’aquestes cartes d’anada i tornada de la pressió, viatja cap a Occitània, Cabo da Roca, Amsterdam, Madrid i Sabadell, tot entrevistant dos eurodiputats, activistes i un advocat de drets humans, per a desgranar els orígens i raons d’aquesta repressió molt focalitzada cap a drets com l’autodeterminació dels pobles, la llibertat d’expressió i el dret de reunió i manifestació.

Intervindran a l’acte el director de FESTIMO, Humberto Mancilla, i Neus Ráfols.

Entrada lliure fins a completar aforament.

Organitza: Rudas Resistència Alimentària.

23Feb