Trobada BCN Ciutat Diversa

Us convidem a participar de la Trobada BCN Ciutat Diversa!

El proper diumenge 17 de novembre, el Consell Municipal d’Immigració de Barcelona (CMIB), les entitats i l’Ajuntament de Barcelona, organitzem un any més la Trobada BCN Ciutat Diversa,  una diada festiva i reivindicativa adreçada a tota la ciutadania per mostrar, compartir i gaudir la diversitat de la nostra ciutat.

Enguany, el tema central de l’any que treballa el Consell és  Persones migrades i envelliment. Estarà present en la Trobada, junt amb moltes activitats lúdiques i participatives a l’entorn dels eixos del Consell:

Interculturalitat          drets           igualtat            diàleg…         i sobretot Festa!

A l’escenari i a les diferents carpes o espais hi trobareu més de 80 activitats: actuacions musicals, ludoteca, col·loquis, exposicions, photocalls ,tallers, jocs interactius…  per a infants i adults, i molt més!

Hi haurà com cada any la Biblioteca vivent, i a l’ Auditori hi trobareu projeccions audiovisuals, teatre forum,  una auca o una Taula Rodona sobre el tema de l’any.

A les 18:30 la cercavila cridarà a la lectura del Manifest: “Per un envelliment actiu i amb drets i benestar per a les persones migrades a Bcn

Hi col·laboren prop de 60 entitats, i diferents Departaments Municipals.

Podràs seguir tota la informació a través del hashtag       #BCNCiutatDiversa

Des del Consell i des de l’Ajuntament de Barcelona us convidem a aquesta jornada festiva i reivindicativa.

Diumenge 17 de novembre, des de les 11 fins les 19 hores a l’Arc de Triomf.

T’hi esperem!

Programa

 

17Nov