Xerrades veïnals per defensar la sanitat

La Coordinadora d’Entitats SAP Muntanya fa una crida a la població per participar en la manifestació que convoca Marea Blanca de Catalunya, de la que formem part i Marea Pensionista pel 7 d’abril: Dia Mundial Pel dret a la Salut, amb el lema “No a la privatització de la sanitat pública. La salut per sobre del negoci”.

La manifestació del 7 abril comença a Plaça Urquinaona a les 11:30h i tindrem cita prèvia a Nou Barris a les 10:45h a Metro Llucmajor (Pl República).

I per escalfar motors, convoquen dues assemblees veïnals prèvies: la primera d’aquestes assemblees serà el dissabte 9 de març a les 18h a Marquesina Via Júlia i la segona dissabte 16 de març a les 12h a plaça Virrei Amat.

Tenim moltes raons per sortir al carrer. Veiem com la precarització i mercantilització de la sanitat pública atempta contra el dret a la salut de les persones, maltracte els i les professionals, beneficia interessos privats en detriment dels serveis públic, per tant, defensar els drets que permeten unes condicions de vida digna, és cosa de tots i totes.

Ens veiem a les places…

Coordinadora d’Entitats SAP Muntanya

09Mar