Nou telèfon dels centres de Serveis Socials: 900 922 357


El nou telèfon de contacte dels centres de Serveis Socials des d’aquest 2 de novembre és gratuït, i també continuarà sent el telèfon dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD) i del programa Radars.

A partir del dilluns 2 de novembre canvia el telèfon de contacte dels centres de Serveis Socials de Barcelona. El nou telèfon de contacte és el 900 922 357 (telèfon gratuït), i també continuarà sent el telèfon d’atenció dels punts d’informació i atenció a les dones (PIAD) i del programa d’acció comunitària Radars.

L’horari del telèfon no canvia: de dilluns a divendres, de 9.00 a 14.00 hores, i de dilluns a dijous, de 16.00 a 19.00 hores. El telèfon actual (936 197 311) seguirà en servei durant els propers sis mesos; una locució automàtica indicarà que cal trucar al nou telèfon.

Els centres de Serveis Socials estan a disposició de la ciutadania per millorar el seu benestar social. A Barcelona hi ha un total de 40 centres de Serveis Socials, on es pot rebre orientació i atenció social, així com sol·licitar diferents ajudes i prestacions. Podeu trobar més informació i el centre de Serveis Socials que us correspon accedint al cercador dels centres de Serveis Socials de l’Ajuntament de Barcelona.

4 novembre, 2020